Felhasználási feltételek

Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi feltételeket. A www.produsehl.ro fenntartja magának a jogot ezen rendelkezések további értesítés nélküli módosítására.

Az árak az áfát tartalmazzák. A megjelenített fotók tájékoztató jellegűek. A www.produsehl.ro oldalon található összes termék a készlet erejéig érvényes. A www.produsehl.ro csapata mindent megtesz az esetleges hibák kiküszöbölésére. 

Az eladó által kínált termékek általában saját raktárkészleten vagy a meghatalmazott importőr raktárkészletén elérhetők. Azon termékek esetében, amelyek jelenleg nem állnak rendelkezésre raktáron, az eladó tájékoztatja a vásárlót a becsült szállítási határidőről és/vagy (a vevő preferenciája szerint) alternatív, raktáron elérhető vagy raktárról beszerezhető termékekről az általa kívánt időközönként. vevő. Ezeket az ajánlatokat az eladó teszi meg a vevőnek, az opciók közötti választás vagy a megrendelés teljes törlésének lehetősége a vásárlót illeti meg.

Az eladót teljes és kizárólagos tulajdonjog illeti meg egy áru felett addig a pillanatig, amíg ténylegesen és maradéktalanul be nem szedi az ügyfél által kért árat. Attól a pillanattól kezdve, hogy a kért ár teljes és végső kifizetését az eladónak megilleti, a vevő teljes és kizárólagos tulajdonjoga.

Az eladó nem vállal felelősséget semmilyen anyagi, nem anyagi vagy testi jellegű kárért, amely az eladott termékek allergiájából vagy nem megfelelő használatából eredhet. Ezenkívül a gyártó vagy a vásárló által a termékeken végrehajtott változtatások semmilyen módon nem jelentik az eladó felelősségét. Az eladó által a www.produsehl.ro weboldalon keresztül megadott összes információ tájékoztató jellegű, és nem vonja maga után az eladó felelősségét.

Az eladó által a vásárlóktól a www.produsehl.ro weboldalon keresztül és telefonon vagy e-mailben történő megrendelések leadásához gyűjtött személyes adatok feltétlenül szükségesek a távkereskedelem lebonyolításához.

A személyes kapcsolatfelvételi, számlázási és szállítási adatok gyűjtése feltétlenül szükséges, ezek az adatok elengedhetetlenek, hiszen biztosítják a megrendelt áruk tájékoztatását és birtokba vételét, adódokumentumokkal és adott esetben kiállított jótállási jegyekkel, névlegesen. Az eladó ezeket az információkat a vevő által egyeztetett bármely kommunikációs eszközzel kérheti: telefonon, interneten vagy normál levélben, a kért információ a megrendelés érvényesítéséhez kötelező, az eladó visszautasíthatja a megrendelést vagy a kapcsolattartást ügyfél, ha az általa közölt információ gyanút vet fel.

A felek a kölcsönösen elfogadott módon kommunikálnak egymással, akár telefonon, akár faxon, interneten vagy hagyományos postai úton, futárszolgálattal, de csak a kifejezetten annak a félnek címzett írásbeli közlésnek van szerződéses értéke.

Ezekre a kikötésekre kizárólag a román jogszabályok vonatkoznak. Az érvényességgel, értelmezéssel vagy végrehajtással kapcsolatos fellebbezéseket kizárólag az illetékes bukaresti bíróságokhoz intézik.

TÁJÉKOZTATÓ A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓAN Az 1. sz. törvény előírásai szerint. törvény, valamint a személyes adatok kezeléséről és ezen adatok szabad áramlásáról szóló 677/2001. Az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok kezeléséről és a magánélet védelméről szóló 506/2004. Kötelesek vagyunk biztonságos körülmények között és csak meghatározott célból kezelni az Önről, családtagjáról vagy más személyről megadott személyes adatokat. Az adatgyűjtés célja: a potenciális vásárlók tájékoztatása a meglévő ajánlatokról, számlázási, szállítási és elérhetőségi adatok beszerzése megrendelés esetén, közvetlen kommunikáció, telefonon vagy interneten keresztül, vevőkkel vagy potenciális vásárlókkal értékesítési vagy értékesítés utáni támogatás céljából, technikai segítségnyújtás, szerviz .. Ön köteles megadni a kötelezően előírt adatokat, amelyek az Ön által megrendelt termékek számlázásához és kiszállításához, az Önnel, mint potenciális vásárlóval való kommunikációhoz, valamint a megrendelésekhez kapcsolódó értékesítés utáni segítségnyújtáshoz szükségesek. Az Ön megtagadása azt jelenti, hogy nem tudja teljesíteni a megfogalmazott parancsokat, nem tudja megválaszolni az Ön által küldött kérdéseket, és nem tud segítséget nyújtani, ha azt korábban kérte. A rögzített információkat az üzemeltető használja fel, és kizárólag a következő címzettekkel közöljük: az üzemeltető alkalmazottai, a kiszállítást végző behajtó társaságok, számviteli osztályunk a számviteli kimutatások elkészítése érdekében.

VISSZATÉRÉSI SZABÁLYZAT
Távolról vásárolt termékek: A távolról vásárolt termékeket az OG 130/2000 szerint lehet visszaküldeni. A Fogyasztónak joga van a vásárlástól való elállását kötbér nélkül és indoklás nélkül írásban közölni a kereskedővel a termék átvételétől, illetve szolgáltatás esetén a szerződés megkötésétől számított 30 munkanapon belül. A termékek visszaküldése a vevő költségére történik, a vevőt terheli minden visszaküldési költség, amelyről a számlát kiállították. a szerződés bármilyen jellegű felmondásától, az átvétel megtagadásától, stb. számított 5 munkanapon belül. ugyanazt a szállítási szolgáltatást használja, amellyel a szállítmány történt. produsehl.ro - A Herbalife disztribútor visszatéríti a rendelés értékét, ha azt a fogyasztó kifizette, legkésőbb a szerződés írásbeli felmondásától számított 30 napon belül. A visszaküldött összeg, valamint a visszaküldési feltételek nem tartalmazzák a szállítási költséget. Fizikai változásokat, ütéseket, forgácsokat, karcolásokat, ütéseket stb. mutató termékek visszaküldése nem lehetséges A szerződéskötés az adószámla kiállításával, nem pedig a megrendelés leadásával vagy az átvétel automatikus visszaigazolásával történik pontja kerül kiadásra.

Általános visszaküldési feltételek: Az esztétikai szempontból nem egyező csomagok visszautasításra kerülnek. A félreértések elkerülése érdekében a csomagot lefényképezzük és a futárcég képviselőjével közösen jegyzőkönyvet készítünk a csomag állapotáról.

Az eredmények nem jelentenek garanciát minden ember számára. Az egészséges testsúlykontroll programnak tartalmaznia kell korlátozott számú kalóriát, kiegyensúlyozott étrendet és rendszeres fizikai aktivitást. A Herbalife azt javasolja, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen súlykontroll programot elkezdene.

Minden súlykezelési állítás a Herbalife Súlykontroll Programra vonatkozik, amely többek között a kiegyensúlyozott étrendet, a rendszeres testmozgást, a megfelelő napi folyadékbevitelt, adott esetben táplálék-kiegészítőket és pihenést foglal magában; az egyéni eredmények személyenként változhatnak.