Trufe Vegane cu aroma de Ciocolata

Vegán szarvasgomba csokoládé ízzel

Vegán szarvasgomba csokoládé ízzel
18 adag

Nyűgözze le vendégeit az ünnepi szezonban ezzel a szuper egyszerű vegán csokis narancsos szarvasgombával.
Egy kis Forma 1 finom csokoládéval a tetejére nagyon ínycsiklandóan néznek ki, és mivel vegánok, mindenki eheti!

összetevőket

• 400 g zsírszegény kókusztej
• 78 g F1 Finom csokoládé
• 85 g étcsokoládé


Elkészítés módja

1. Helyezze a kókusztejes dobozt a hűtőszekrénybe, és hagyja állni négy órán keresztül vagy egy éjszakán át. Ha kihűlt, nyissa ki a dobozt, és engedje le a folyadékot egy bögrébe. Használható kókuszvízként, vagy turmixban italként. Ezután tedd egy nagy tálba a sűrű kókuszkrémet, amelynek súlya 170 g.

2. Tegyen egy kanál F1 csokoládé- és narancsport egy tányérra, és tegye a maradék 85 g-ot a kókuszkrémre. A csokoládét törd fel darabokra, és tedd egy kis mikrohullámú sütőben használható tálba, majd olvaszd fel 1 percig, vagy amíg villával össze nem tudod keverni.
Az olvasztott csokoládét a kókuszkrémes keverékhez keverjük, majd hűtőbe tesszük és 30 percig hűtjük.

3. Körülbelül 25 g kókuszkrémes keveréket vegyünk a kezünkbe, és forgassuk kis golyóvá. Görgesd át a labdát a tányéron lévő F1-poron. Helyezze a golyókat egy tálba, és tálalja, vagy tálalásig hűtse le.


Tápértékek adagonként

Energia FEHÉRJE Összes szénhidrát Melyik cukorból Mely keményítőből rost Összes zsír Ebből telített zsírok
47 kcal 2,1 g 3,2 g 2,5 g 0,8 g 1,6 g 2,6 g 1,42 g 0,1 g


* Termékünk csak a termék címkéjén található utasítások szerint elkészítve biztosítja a címkén leírt teljes táplálkozási előnyöket. Felhívjuk figyelmét, hogy ha egy Herbalife Nutrition terméket melegített receptben használnak, a késztermék egyes vitaminszintjei csökkenhetnek a címkén szereplő értékekhez képest. Ha a Forma 1 étkezést helyettesítő shake-et testsúlyszabályozási célokra használja, kérjük, figyelmesen ellenőrizze a termék címkéjén található utasításokat.

Vissza a blogba