Placinta de pui cu ardei gras

Csirke pite kaliforniai paprikával

Csirke pot pite kaliforniai paprikával

Elkészítési idő: 10 perc
Főzési idő: 25 perc
Adagok: 10

Hozzávalók a tésztához
1 gombóc/6,8 g alma- és zabrost
30 gombóc/180 g egyedi fehérjepor
120 g vaj, kenhető, könnyű (60% zsír)
100 ml alacsony zsírtartalmú tej (1%)
2 tojássárgája

Hozzávalók a töltelékhez
300 g csirkemell
2 gombóc/13,6 g almás zabrost
200 g kaliforniai paprika
500 g brokkoli
15 ml olívaolaj
20 g quinoa
2 tojásfehérje
Só, bors ízlés szerint

Elkészítés módja:

Töltő
A csirkemellet csíkokra vágjuk és beszórjuk almás zabrostporral, borssal, sóval ízesítjük, megkenjük olívaolajjal és alufóliába csomagoljuk. Tepsibe tesszük a pirospaprikával. 180°C-ra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

A quinoát külön forraljuk fel.
Egy másik tálban forraljunk fel vizet a brokkolihoz. Forraljuk a brokkolit 1 percig, majd mártsuk jéghideg vízbe. A kihűlt brokkolit vegyük ki a vízből, és hagyjuk megszáradni. Egy tálban verjük habosra a tojásfehérjét. A tetejére adjuk a tojásfehérje habot, a megfőtt és lecsepegtetett quinoát és a zab almarostot. Óvatosan keverjük össze, amíg be nem áll.

Elvitte
Helyezze a Formula 3 PPP-t és az almából és zabból származó rostokat egy tálba, adjon hozzá tojássárgáját, vajat és tejet. A tésztát simára gyúrjuk, tepsibe tesszük, elsimítjuk és addig formázzuk, amíg el nem érjük a kívánt fanyar formát. A tésztát villával szurkáljuk meg mindenhol. 180°C-ra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Ezután hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.

A pite összeállítása.
Helyezze a quinoa tojásfehérjét a pite héjára, és egyenlítse ki. A tetejére helyezzük a brokkolit, a felkockázott csirkemellet és a kaliforniai paprika szeleteket.
180°C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.

Tápérték adagonként (149 g)

Energia (kcal) ZSÍROK Ebből telített Szénhidrát Melyik cukorból rost FEHÉRJE
100 Kcal 5,04 g 1,79 g 2,23 g 1,12 g 1,82 g 11,2 g 0,25 g

* Termékünk csak a termék címkéjén található utasítások szerint elkészítve biztosítja a címkén leírt teljes táplálkozási előnyöket. Felhívjuk figyelmét, hogy ha egy Herbalife Nutrition terméket melegített receptben használnak, a késztermék egyes vitaminszintjei csökkenhetnek a címkén szereplő értékekhez képest.

** Ne lépje túl az ajánlott napi adagot

Vissza a blogba