Budincă de chia cu fructe de pădure

PORȚII

1 porție

DURATĂ PREPARARE

10 minute

DURATĂ GĂTIRE

5 minute

DURATĂ TOTALĂ

15 minute

Semințele de chia reprezintă o sursă impresionantă de nutrienți. Este de menționat că 100 g de semințe de chia neprăjite furnizează 34,4 g de fibre, 17,8 g Omega 3, 407 mg de Potasiu și 335 mg de Magneziu. Acestea, în combinație cu shake-ul dvs. Herbalife Formula 1 preferat și alte câteva ingrediente, creează o gustare savuroasă și plină de nutrienți, ideală pentru momentele când doriți ceva dulce, fără a compromite o alimentație echilibrată.

Valori nutriționale per porție:

Energie (kcal): 325
Lipide (g): 10,2
Carbohidrați (g): 39
Zaharuri (g): 23,8
Fibre (g): 15,2
Proteine (g): 22,3

Ingrediente

2 porții de shake Herbalife Nutrition Formula 1 cu aromă de căpșuni
250 ml de lapte vegetal
2 linguri de semințe de chia albe
70 g de amestec de fructe de pădure

Instrucțiuni de preparare

Combinați într-un borcan cu capac shake-ul Formula 1, laptele vegetal și semințele de chia. Agitați bine și lăsați amestecul să se odihnească timp de 10 minute sau până când începe să se îngroașe, agitând borcanul din când în când.
În acest timp, zdrobiți fructele de pădure cu ajutorul unei furculițe și distribuiți-le în fundul unui pahar sau al unui bol.


Turnați cu atenție amestecul de Formula 1 peste fructele de pădure.
Acoperiți recipientul cu folie alimentară și puneți-l în frigider pentru câteva ore sau peste noapte, până când compoziția se întărește.


*Pentru a beneficia de toate valorile nutriționale enumerate, este esențial ca produsul să fie preparat conform indicațiilor de pe etichetă.

Vissza a blogba