Trufe Vegane cu aroma de Ciocolata

Trufe Vegane cu aroma de Ciocolata

Trufe Vegane cu aromă de Ciocolată
18 porții

Impresionează-ți oaspeții în perioada Sărbătorilor cu aceste trufe vegane cu aromă de ciocolată și portocale super ușor de făcut.
Cu puțină Formula 1 Ciocolată fină presărată deasupra arată foarte apetisante și deoarece sunt vegane, toată lumea le poate consuma!

Ingrediente

• 400 g lapte de cocos cu conținut scăzut de grăsimi
• 78 g F1 Ciocolată fină
• 85 g ciocolată neagră


Mod de preparare

1. Pune conserva cu lapte de cocos la frigider și las-o timp de patru ore sau peste noapte. Odată răcită, deschide conserva și scurge lichidul într-o cană. Acesta poate fi folosit ca apă de cocos sau ca băutură într-un shake. Pune apoi crema groasă de nucă de cocos, care ar trebui să cântărească 170 g într-un castron mare.

2. Păstrează o lingură din pudra de F1 Ciocolată și portocale pe o farfurie iar restul de până la 85 g pune-l peste crema de nucă de cocos. Rupe ciocolata în bucăți și pune-o într-un castron mic care se poate folosi în cuptorul cu microunde, apoi topește-o timp de 1 minut sau până când o poți amesteca cu o furculiță.
Încorporează ciocolata topită în amestecul de cremă de cocos, apoi pune-o la frigider și las-o la răcit timp de 30 de minute.

3. Ia în mâini aproximativ 25 g de amestec de cremă de cocos și rulează-l într-o bilă mică. Tăvălește bila prin pudra F1 păstrată pe farfurie. Așează bilele într-un castron și servește-le sau lasă-le la rece până când le vei servi.


Valori nutriționale pe porție

Energie Proteine Total Carbohidrați Din care zahăr Din care amidon Fibre Total Grăsimi Din care grăsimi saturate Sare
47 kcal 2,1 g 3,2 g 2,5 g 0,8 g 1,6 g 2,6 g 1,42 g 0,1 g


* Numai atunci când este pregătit conform instrucțiunilor de pe eticheta produsului, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe acea etichetă. Vă rugăm să rețineți că, dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă încălzită, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile de pe etichetă. Când utilizați shake-uri de înlocuitor de masă Formula 1 în scopul controlului greutății, vă rugăm să verificați cu atenție instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Înapoi la blog