Reteta cheesecake curcubeu

Reteta cheesecake curcubeu

Cheesecake curcubeu

4 porții


Perfecte pentru ocazii speciale - aceste rețete cu brânză, sunt pastelate și adevărate delicii care vor înveseli orice petrecere!
Această rețetă conține suplimente alimentare. A nu se depăși doza zilnică recomandată!

INGREDIENTE
• 50g biscuiți (cu ovăz)
• 20g unt, topit (nesărat și cu conținut redus de grăsimi)
• 275g cremă de brânză (cu conținut redus de grăsimi)
• 1 măsură (40 g) Tri Blend Select, cu aromă de banane (sau 2 smăsuri (52g) F1 aromă de banane
• 1 măsură (7,625 g) Beta Heart (sau 1 măsură (6.8g) Fibre din măr și ovăz
• 1 măsură (5.7 g) Collagen Skin Booster supliment alimentar*
• 65 ml lapte semidegresat
• 2 lingurițe miere
• 1 linguriță extract de vanilie
• 5 coloranți alimentari diferiți. Roșu, portocaliu, galben, verde, violet.
Deasemenea vei avea nevoie de 4 borcane mici, cu capacitatea de 150 ml.

MOD DE PREPARARE:
• Zdrobește biscuiții până devin pulbere, fie într-o pungă de plastic cu un făcăleț, fie folosind un robot de bucătărie mic.
• Amestecă biscuiții zdrobiți într-un castron cu untul topit până se omogenizează apoi împarte compoziția uniform între cele 4 borcane și presează cu o linguriță, astfel încât să fie uniform. Pune la frigider.
• Într-un bol separat adaugă crema de brânză, Tri Blend Select, Beta Heart și Colagen SKIN Booster. Se mixează bine cu ajutorul unui tel electric. Ulterior se adaugă și se amestecă laptele semidegresat, mierea și extractul de vanilie.
• Acum cântărește amestecul și împarte-l uniform în 5 boluri. Probabil vei avea aproximativ 385 g de amestec, așa că pune aproximativ 77 g în fiecare bol. Veți vedea că răzuirea fiecărui bol cu o spatulă va fi de ajutor!
• În fiecare bol, pune câteva picături din colorantul alimentar ales, astfel încât să ai compoziție de cremă de brânză în 5 culori diferite. Consistența amestecurilor ar trebui să fie ca o frișcă moale. Dacă este prea gros, nu le vei putea întinde, dacă este prea subțire, straturile se vor amesteca între ele.
• Aranjează cele 5 boluri cu creme colorate în ordinea în care urmează să le așezi în borcane. Începe cu prima culoare, care va fi la baza borcanului, mergând în ordinea pe care ai stabilit-o până la ultima culoare care va fi plasată deasupra.
• Scoate borcanele din frigider și aranjeaza-le pe blatul tău.
• Folosește o pungă de plastic de dimensiuni mici pentru a pune amestecurile în borcane. Taie un colț al pungii, aproximativ 1 cm, folosind o foarfecă, și așează punga cu colțul tăiat în jos într-un bol mic și adânc, cu partea superioară a pungii larg deschisă - acest lucru ajută la introducerea cu ușurință a amestecului în pungă.
• Cu o spatulă, pune primul amestec în pungă, apoi stoarce amestecul din pungă în cele 4 borcane, astfel încât să fie împărțit uniform. Folosește dosul unei lingurițe pentru a ajuta la întinderea uniformă a amestecului peste baza de biscuiți.
• Apoi, spală punga și usuc-o cu un șervețel. După, introdu următorul amestec colorat în pungă și imparte-l egal între cele 4 borcane, apoi uniformizează-l asigurându-te că nu se amestecă cu stratul inferior.
• Continuă cu restul de 3 amestecuri/culori rămase, spală și usucă de fiecare dată punga (pentru a nu strica 5 pungi de plastic), deasemenea spală spatula și lingurița după fiecare strat.
• Finalizează cu stratul superior, apoi pune cheesecake-urile la frigider pentru aproximativ 1 oră. Acoperite, la frigider, se vor păstra perfect peste noapte dacă dorești să le pregătești cu o zi înainte.🌈 

 

VALORI NUTRIȚIONALE per porție- rețeta originală,

• Proteine: 15g
• Kcal: 189
• Fibre: 4g
• Grăsimi: 13g
• Carbohidrați: 20g
• Zahăr: 12g


NOTĂ: Consumă o porție (40 g) de Collagen Skin Booster pe zi. Nu depăși
doza zilnică recomandată de Collagen Skin Booster.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Nu păstrați Collagen Skin Booster la îndemâna copiilor mici.

VALORI NUTRIȚIONALE per porție- rețeta alternativă,
• Proteine: 19g
• Kcal: 284
• Fibre: 5g
• Grasimi: 16g
• Carbohidrați: 28g
• Zahăr: 19g

Înapoi la blog