Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Retetă gogoși cu ciocolată

10 porții
Conține Formula 1 Cremă de vanilie, Protein Drink Mix, Tri Blend Select Banane, H24 Rebuild Strength și Beta Heart.

Fuziunea dintre făină integrală, fulgi de mei, Tri Blend Select, Beta Heart® și F1 Cremă de vanilie duc gogoașa tradițională la un nivel cu totul nou în această rețetă gustoasă. Distractiv de făcut (și mai distractiv de mâncat) aceste gogoși sunt un răsfăț delicios pentru întreaga petrecere.

Gogoși:
• 200g fulgi de mei
• 2 ouă
• 2 linguri de unt nesarat
• 2 măsuri (80g) Tri Blend Select Banane
• 1 măsură (28g) PDM
• 8 măsuri (61g) Beta heart®
• 1 măsură (26g) F1 Cremă de vanilie
• 1½ linguriță de praf de copt
• 70g faină integrală

Glazură:
• 1 măsură (50g) H24 Rebuild Strength ciocolată
• 2 linguri apă caldă
• ½ măsură (14g) PDM


Preîncălzește cuptorul la 180 ̊C.

Într-o oală mică se fierb fulgii de mei cu 2 căni de apă clocotită timp de 10 minute, se lasă să se răcească.

Când fulgii de mei s-au răcit, transferă-i într-un bol mare. Adaugă ingredientele rămase pentru gogoși și amestecă bine împreună pentru a forma aluatul.

Rulează aluatul în 9-10 bile și cu un deget umed fă câte o gaură în centrul fiecărei bile. Coace-le timp de 15-20 de minute sau până când se rumenesc. Transferă apoi pe un grătar de răcire.

Pentru a face glazura, amestecă H24 Rebuild Strength cu puțină apă caldă, adaugă PDM și amestecă din nou, reglează consistența cu mai multă apă până când glazura este tartinabilă.

Când gogoșile s-au răcit, acoperă-le cu glazura de ciocolată și servește-le. Se recomandă a se consuma în ziua în care sunt făcute.

Proteine Kcals Fibre Grăsimi Carbohidrați Zahăr
14 g 228 5 g 6 g 27 g 4 g

Per porție

Înapoi la blog